Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termék kategóriák
Termékajánló

Portwest álarcok és szűrőbetétek

Jelenleg nem található ár
15 termék
Fél- és teljesálarc választékunkat úgy terveztük, hogy a lehető legmagasabb viselési komfortot és a legjobb illeszkedést biztosítsák. Felhasználóbarát modelljeink cserélhető szűrőbetétekkel rendelkeznek, melyek illeszkednek a választék teljes- és félálarc változataihoz.
 
Mi az arc illeszkedési teszt?
Egy metódus, mely megvizsgálja, hogy a légzésvédő álarc megfelelően illeszkedik-e a viselő arcához. Miért van erre szükség? A légzésvédő álarcok teljesítménye nagyban függ attól, hogy az álarc megfelelően illeszkedik és zár-e a viselő arcával. Minden emberi arc más formájú, ezért nem létezik megoldás arra, hogy a légzésvédő mindenkire tökéletesen illeszkedjen. A nem megfelelő illeszkedés csökkenti a védelmi képességet. Fontos ellenőrizni, hogy a dolgozó képes-e megfelelően felhelyezni a légzésvédőt.
 
Hogyan végezzük az illeszkedési tesztet?*
 
Kvalitatív vizsgálat: Egyszerű megfelelt /nem felet meg vizsgálat, melyet teszt alannyal végzünk. A viselő szubjektív véleménye alapján történik az értékelés. Ez a típusú vizsgálat félálarcok és egyszerhasználatos maszkok tesztelésére alkalmas, teljes álarcokéra nem. Teszt példák: keserű, vagy édes ízű aeroszollal végzett vizsgálat.
 
Kvantitatív vizsgálat: Objektív mérési módszer, mely illeszkedési faktorszámokat állapít meg. Minél magasabb a faktorszám, a maszk annál jobban teljesít a tesztelés során.
 
*A kvalitatív és kvantitatív illeszkedési tesztet a HSE-nek kell jóváhagynia és egy akkreditált illeszkedés tesztelőnek kell ellenőrizni.
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Honda termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
mozaikbutor.hu
Építőipari gépek
Termékajánló
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció